Eiendommer

NÆRHET OG INSPIRASJON

Kræmer Brygge blir en ny bydel hvor du kan jobbe, bo, kose deg og samtidig ha svært gode forbindelser i Tromsø.

På Kræmer Brygge legger vi til rette for virksomheter som ønsker å vokse og utvikle seg. Derfor vil det å jobbe her oppleves som mer enn en jobb. Vi skaper møteplasser på tvers av virksomheter, gode uterom for å klekke ut nye ideer, kafeer og restauranter å skape nye relasjoner. Alle fasiliteter overgår dagens standarder.

Det er enkelt og effektivt å komme seg hit på jobb og tilrettelagt for gode sykkelfasiliteter. Dagens innkjøp gjør du i nærområdet på vei hjem. Kontorbyggene vi planlegger vil ha tekniske løsninger tilpasset det moderne arbeidslivet de neste 20-30 årene og vil være klimanøytrale for å sette færrest mulig miljøavtrykk.

Ser du etter et godt sted for dine ansatte å utvikle seg? Da er Kræmer Brygge godt sted å leie.

våre eiendommer

Dette bygget ligger rett ved Stakkevollvegen og består av en bygning i fire etasjer fra 1990 og et tilbygg på to etasjer fra samme år. I 2009 ble det oppført et tilbygg med tre etasjer mot sørøst.

Bygget på Stakkevollvegen 33B har tilbaketrukket beliggenhet fra Stakkevollvegen. Bygget ble tatt i bruk i 1999 og består av tre etasjer, hvorav de to øverste er kontorlokaler. Kontorene er oppgradert senere år.

Arealet i første etasje har trappefri adkomst. Lagerdelen av første etasje har stor takhøyde og lagerport og kan sammen med resten av første etasje benyttes til butikk.

Stakkevollvegen 35/37 er ett moderne, energieffektivt og miljøvennlig kontorbygg. Bygget sto ferdig 2019.

Stakkevollvegen 41 sto ferdig sommeren 2012 og består av tre etasjer samt parkeringskjeller for leietakere. I byggets første etasje på gateplan fins dagligvarebutikk med tilknyttet kundeparkering. De to andre etasjene inneholder moderne kontorlokaler med flott utsikt. I midten av andre etasje ligger en felles kantine med stor høyde som går gjennom tredje etasje. Felles møterom fins i tilknytning til kantine. Kantina har glasstak som gir veldig godt lysinnslipp. Noen av kontorene har vinduer vendt mot kantine.

I kjelleren ligger også en lagerrekke av eldre årgang som er noe oppgradert.