Eiendommer_onepage

Nærhet og inspirasjon

Kræmer Brygge blir en ny bydel hvor  du kan jobbe, bo, kose deg og samtidig  ha svært gode forbindelser i Tromsø.

På Kræmer brygge legger vi til rette for virksomheter som ønsker å vokse og utvikle seg. Derfor vil det å jobbe  her oppleves som mer enn en jobb. Vi skaper møteplasser på tvers av virksomheter, gode uterom for å klekke ut nye ideer, kafeer og restauranter å skape nye relasjoner. Alle fasiliteter overgår dagens standarder.

Det er enkelt og effektivt å komme seg hit på jobb og tilrettelagt for gode sykkelfasiliteter. Dagens innkjøp gjør du i nærområdet på vei hjem.  Kontorbyggene vi planlegger vil ha tekniske løsninger tilpasset det moderne arbeidslivet de neste 20-30 årene og vil være klimanøytrale for å sette færrest mulig miljøavtrykk.

Ser du etter et godt sted for dine ansatte å utvikle seg? Da er Kræmer brygge godt sted å leie.

våre
eiendommer

Dette bygget ligger rett ved Stakkevollvegen og består av en bygning i fire etasjer fra 1990 og et tilbygg på to etasjer fra samme år. I 2009 ble det oppført et tilbygg med tre etasjer mot sørøst.

Bygget på Stakkevollvegen 33 B har tilbaketrukket beliggenhet fra Stakkevollvegen. Bygget ble tatt i bruk i 1999 og består av tre etasjer, hvorav de to øverste er kontorlokaler. Kontorene er oppgradert senere år.

Arealet i første etasje har trappefri adkomst. Lagerdelen av første etasje har stor takhøyde og lagerport og kan sammen med resten av første etasje benyttes til butikk.

Stakkevollvegen 35/37 er ett moderne, energieffektivt og miljøvennlig kontorbygg. Bygget sto ferdig 2019.

Stakkevollvegen 41 sto ferdig sommeren 2012 og består av tre etasjer samt parkeringskjeller for leietakere. I byggets første etasje på gateplan fins dagligvarebutikk med tilknyttet kundeparkering. De to andre etasjene inneholder moderne kontorlokaler med flott utsikt. I midten av andre etasje ligger en felles kantine med stor høyde som går gjennom tredje etasje. Felles møterom fins i tilknytning til kantine. Kantina har glasstak som gir veldig godt lysinnslipp. Noen av kontorene har vinduer vendt mot kantine.

I kjelleren ligger også en lagerrekke av eldre årgang som er noe oppgradert.

Ledige
lokaler

På jakt etter nye lokaler? Kræmer eiendom AS har næringslokaler som dekker mange behov. Vi har en blanding av nye og gamle bygg her på Kræmer brygge. I tillegg, planlegger vi å føre opp et nytt kontorbygg som skal etter planen være ferdig høsten 2023. Les mer her.

Ta kontakt med markedsdirektør Kent Lillevoll – Øvre, mobil 95 18 09 52, for en uforpliktende samtale hvor vi hjelper deg å kartlegge dine behov.

Kræmer Brygge er en ny bydel ved havet. Bor du her kan du nyte utsikten ut over Tromsøsundet, et voksende tilbud av butikker og restauranter på brygga, nærheten til Tromsømarka og muligheten til å spasere til UIT, UNN og sentrum. 

Vi bygger for fremtiden – slik at du kan bo i en moderne bolig som tar miljøet på alvor. Kontakt oss om du ønsker å realisere boligdrømmen på Kræmer Brygge.

Kræmer Brygge blir en ekte, moderne brygge med kaipromenader langs hele området. Flere boligblokker utvikles og kommer snart for salg.

Kanal Nord - stakkevollvegen 39

  • Her planlegger vi å bygge et topp moderne kontorbygg i 7 etasjer på om lag 10 000kvm. Vi har en intensjon om at bygget skal stå ferdig høsten 2023. Bygget vil primært være et kontorbygg med tidsriktige fasiliteter, som møterom/servicesenter, sykkelparkering,treningsrom.
  • Bygget blir BREEAM sertifisert til excellentogharenambisjonomåfremstosomet bærekraftig bygget på Kræmer brygge, med høy funksjonalitet og standard.