Ansatte i nybygget på Stakkevollvegen 35 har noe godt i vente – hver dag.

Kantina, som har det klingende navnet Mersmak, vil trolig bli et lite høydepunkt i hverdagen for de 600-700 ansatte som skal jobbe i nybygget som huser Statens Vegvesen og Helse Nord IKT. Med 200 sitteplasser og utsikt utover Tromsøsundet, skal det store fellesarealet bli mer enn et hyggelig sted å møtes. Kræmer Eiendom vil gi lunsjopplevelsen et skikkelig løft og har derfor inngått avtale om kantinedrift med Mersmak – en cateringtjeneste fra Tromsprodukt.

Mersmak skal friste med en rikholdig og variert ukemenyer – med minst en varmrett hver dag, i tillegg til salatbar, påsmurte herligheter og à la carte. Menyene vil også tilby alternativer og tilpasninger til dem med matallergier eller ønsker vegetarmat.

I tillegg til å tilby sunne og varierte godbiter, har Mersmak et ekstra fokus på å lage mat fra lokale leverandører med råvarer lokale råvarer innen kjøtt, fisk, grønnsaker og bakervarer. Mersmak ønsker å bruke råvarene når de er på sitt beste og tilbyr derfor variasjoner i takt med sesongene – med alt fra vilt og lam til skalldyr og fisk på hovedmenyen.

Mersmak til også levere catering til møter, seminarer og workshop for bedriftene i nybygget.

Så da er det bare å ta med god appetitt på jobb hver dag.

Nyeste saker