Kjøp bolig på Kræmer Brygge nå

Kjøp bolig på Kræmer Brygge nå


Ønsker du å bo urbant med nærhet til sjø og natur? Nå kan du kapre din drømmeleilighet på Kræmer Brygge.

Tromsøya er langstrakt og kompakt på samme tid. På den lille øya mellom fastlandet og Kvaløya har en by vokst frem og utviklet seg gradvis gjennom hundrevis av år – fra et forsiktig sentrum ved Prostneset og videre nordover langs sundet. I dag er Tromsø en pulserende, global småby med spennende folk og arbeidsplasser – og med et tyngdepunkt som beveger seg gradvis nordover.

På Kræmer brygge bygger vi en ny bydel ved havet, ideelt plassert mellom sentrum, Tromsømarka og de spennende kompetansemiljøene i Breivika. Her kan du våkne opp til utsikten mot Tromsdalstinden, nyte den friske sjøluften og spasere til jobb – enten du jobber i sentrum eller på universitetet.

På Kræmer Brygge bygger vi gode boliger til mennesker som stiller høye krav til kvalitet, funksjonalitet og bærekraft. For deg betyr det en unik mulighet til å flytte livet ut på bryggekanten og nyte nærheten til det du setter mest pris på. Her kan du møte venner, nyte sjøutsikten, rusle eller sykle til jobb og handle på nærbutikken, uten å måtte benytte bil.

Se leilighetene på Kræmer Brygger her

Om leilighetene

Den omkringliggende naturen har vært premissgivende for utformingen av leilighetene på Kræmer Brygge. Alle boenheter har gode dagslysforhold og utsikt til ulike deler av uteområdet. Store vindusflater sørger for mye lys, og alle leiligheter er sikret ekstra vinduer uten balkongoverbygg – for et mest mulig lyst og luftig innemiljø.

Balkongene er inntrukne, noe som gir god skjerming for det nordnorske klimaet. Her kan du nyte solen selv på dager der vinden rusker deg i håret. Glasset mellom balkongen og leiligheten gir en visuell forlengelse av stuearealet, slik at inne- og uteareal knyttes sammen. Leilighetene på bakkenivå har alle romslige terrasser med rekkverk eller beplantning som ivaretar nærhet og avstand til fellesområdene.

På Kræmer Brygge har vi valgt solide og varige materialer som sikrer kvalitet og lite vedlikehold. Fasadene er planlagt utført med en sokkel i sort tre, i kombinasjon med tegl på boligfasadene over – et materialvalg som gir fasaden liv og tekstur, men også ro og homogenitet.

I kjelleren finner du en smørebod hvor du kan preparere skiene dine og en sykkelbod hvor du kan lagre og ta vare på sykkelen. For deg med egen bil finnes det et område tilrettelagt for vasking og polering i parkeringskjelleren.

Uterommene vil ha ulik karakter – helt fra den private balkongen og benken utenfor inngangspartiet, til de store felles møteplassene. Her kan du nyte en rolig stund med kaffe og avis, oppleve sosiale treff med naboene eller delta i aktiv og trygg lek med barna. På Kræmer Brygge parkerer du bilen i garasjeanlegget under bakkeplanet. Det gjør det mulig å skape et trygt og godt uterom helt uten kjøretøy.

Et hjem tilpasset dine behov

På Kræmer Brygge har vi gjort vårt ytterste for å tilpasse leilighetene til dine behov. Her finner du 2- til 4-roms leiligheter med ulike romløsninger. Det gir deg mulighet til å finne en leilighet som passer perfekt til deg og din familie. De største leilighetene bygges også med mulighet for utleie av hybel. Det gir deg fleksibilitet om du ønsker utleie for å kunne realisere boligdrømmen.

Se leilighetene på Kræmer Brygger her