Vi skaper en levende bydel

En god arbeidsplass er mer enn vegger og tak.

Det er menneskene som gir bydelen puls. Der den siste på vei hjem fra nattevakta møter morgenfuglene på vei ut på en joggetur i soloppgangen. Duften av nybakte brød som smyger seg ut fra den lokale bakeren og ut i de stille gatene. En bydel som langsomt våkner til lyden av kaffekverner.

Følg strømmen av mennesker på vei inn i kontorbyggene, lyden fra tastatur og telefoner som kimer, bestikk mot porselen, latter og lavmælte diskusjoner. Barn på lekeplassen på vei hjem fra skolen. Avdempet jazz fra en balkong. Noen som tuter og vinker oppover.

Nærbutikken. Restaurantene. Duften av indisk mat. Noen som trenger hjelp til å legge til kai. Den lave kveldsola i vest. Tromsdalstind i rosa mot blått. Summingen fra en idemyldring på brygga etter arbeidstid. Korte støt fra Hurtigruta på sør før den passerer under brua. En elsykkel lydløst på vei til kveldsvakta. Latteren fra puben før stengetid. Den rolige pulsen fra bølgene mot kaia.

Det er menneskene som gir bydelen puls. Hjertene som banker for et godt sted å jobbe, bo og leve. Som skaper løsninger for det som kommer – uansett hva klokka viser. Derfor har vi skapt en bydel som ser fremover. Med moderne næringseiendommer i omgivelser der folk har lyst til å bli. Med rom for morgendagens næringer. Skreddersydd etter dine visjoner.

Det er menneskene som skaper puls. Vår jobb er å gjøre bydelen levende.

krmer-eiendom-1

Ansatte i Kræmer Eiendom

Langsiktighet – Ansvarlighet – Soliditet

Kræmer eiendom er et datterselskap i Kræmerkonsernet. Virksomheten har utviklet seg på Kræmereiendommen i over 100 år, fra industri og fiskeri til handel og nå eiendomsutvikling.

Vi ønsker å tenke fremtidsrettet, og legger til rette for funksjonelle og miljøvennlige bygg der det skal være godt å bo, jobbe og leve.

Langsiktighet

Vi vil at ting skal vare. Derfor har vi fokus på kvalitet og på hva fremtiden vil etterspørre. Vi tenker langsiktighet i alle ledd; fra planløsninger og kommunikasjon til bruk av ny miljøvennlig teknologi og vedlikehold.

Ansvarlighet

Vi vil gjøre midtbyen til et godt sted å bo og jobbe. Plassert midt mellom sentrum og de store arbeidsplassene på UNN og UiT, er den nye bydelen et viktig bidrar i utviklingen av Tromsø. Vi legger til rette for god og effektiv kommunikasjon med sykkel, og skaper arbeidsplasser i nærområdet der folk bor.

Soliditet

Kræmer eiendom forvalter et område som har vært i Kræmerfamiliens eie gjennom generasjoner. Vi har bygget stein på stein, og samtidig utviklet oss i takt med tiden. Vi har skapt økonomisk trygghet og investerer med lang tidshorisont for å fortsatt være et solid selskap i uoverskuelig fremtid.

krmer-eiendom-lav-opplsning-4