Stakkevollvegen 33B

stakkevollvegen 33B

1190 kvm

Areal: 1190 kvm

Parkering:

Standard: Middels

Innhold: Kontor, verksted, butikk

Adresse: Stakkevollvegen 33B

Om lokalet

Bygget på Stakkevollvegen 33 B har tilbaketrukket beliggenhet fra Stakkevollvegen. Bygget ble tatt i bruk i 1999 og består av tre etasjer, hvorav de to øverste er kontorlokaler. Kontorene er oppgradert senere år.

Arealet i første etasje har trappefri adkomst. Lagerdelen av første etasje har stor takhøyde og lagerport og kan sammen med resten av første etasje benyttes til butikk.

Om området

Kræmer Brygge ligger attraktivt til rett ved Tromsøsundet og vil ferdig utviklet bestå av en spennende blanding boliger, kontorer, butikker, kafeer og restauranter. Området skal forskjønnes med store opparbeidede fellesområder, en lagune, sandstrand, brygger for lystbåter og en promenade, og utvikles til glede for beboere, næringslivet og tilreisende.

Kræmer Brygge ligger svært sentralt på Tromsøya, med gåavstand til sentrum og kort vei til Universitetet og UNN. Offentlig kommunikasjon er svært god og beliggenheten er ypperlig for sykling. Området har også svært gode parkeringsmuligheter.

Kræmer Brygge er en del av Midtbyen, et av Tromsøs nyeste og mest spennende utviklingsområder, og er et satsingsområde for kommunen. På sikt til hele området huse flere tusen nye arbeidsplasser og boliger.

STAKKEVOLLVEGEN 33
STAKKEVOLLVEGEN 33B
STAKKEVOLLVEGEN 35/37
STAKKEVOLLVEGEN 41