Areal: 2600 kvm
Parkering: Parkering under tak
Standard: Høy
Innhold: Kontor, butikk, lager
Adresse: Stakkevollvegen 39

Om lokalet

Stakkevollvegen 39 består av fire etasjer, der fjerde etasje ble oppført i 1999. De to nederste etasjene består av verksted/lager og har tilgang via nedkjøring på nordsiden av Stakkevollvegen 41. De to øverste etasjene består av kontorlokaler med tilgang på gateplan tredje etasje.

Om området

Kræmer Brygge ligger attraktivt til rett ved Tromsøsundet og vil ferdig utviklet bestå av en spennende blanding boliger, kontorer, butikker, kafeer og restauranter. Området skal forskjønnes med store opparbeidede fellesområder, en lagune, sandstrand, brygger for lystbåter og en promenade, og utvikles til glede for beboere, næringslivet og tilreisende.

Kræmer Brygge ligger svært sentralt på Tromsøya, med gåavstand til sentrum og kort vei til Universitetet og UNN. Offentlig kommunikasjon er svært god og beliggenheten er ypperlig for sykling. Området har også svært gode parkeringsmuligheter.

Kræmer Brygge er en del av Midtbyen, et av Tromsøs nyeste og mest spennende utviklingsområder, og er et satsingsområde for kommunen. På sikt til hele området huse flere tusen nye arbeidsplasser og boliger.

Fasiliteter

Flere næringseiendommer

Nyeste saker