Stakkevollvegen 41

stakkevollvegen 41

9530 kvm

Areal: 9530 kvm

Parkering: Parkering under tak

Standard: Høy

Innhold: Kontor, butikk, lager

Adresse: Stakkevollvegen 41

Om lokalet

Stakkevollvegen 41 sto ferdig sommeren 2012 og består av tre etasjer samt parkeringskjeller for leietakere. I byggets første etasje på gateplan fins dagligvarebutikk med tilknyttet kundeparkering. De to andre etasjene inneholder moderne kontorlokaler med flott utsikt. I midten av andre etasje ligger en felles kantine med stor høyde som går gjennom tredje etasje. Felles møterom fins i tilknytning til kantine. Kantina har glasstak som gir veldig godt lysinnslipp. Noen av kontorene har vinduer vendt mot kantine.

I kjelleren ligger også en lagerrekke av eldre årgang som er noe oppgradert.

Om området

Kræmer Brygge ligger attraktivt til rett ved Tromsøsundet og vil ferdig utviklet bestå av en spennende blanding boliger, kontorer, butikker, kafeer og restauranter. Området skal forskjønnes med store opparbeidede fellesområder, en lagune, sandstrand, brygger for lystbåter og en promenade, og utvikles til glede for beboere, næringslivet og tilreisende.

Kræmer Brygge ligger svært sentralt på Tromsøya, med gåavstand til sentrum og kort vei til Universitetet og UNN. Offentlig kommunikasjon er svært god og beliggenheten er ypperlig for sykling. Området har også svært gode parkeringsmuligheter.

Kræmer Brygge er en del av Midtbyen, et av Tromsøs nyeste og mest spennende utviklingsområder, og er et satsingsområde for kommunen. På sikt til hele området huse flere tusen nye arbeidsplasser og boliger.

STAKKEVOLLVEGEN 33
STAKKEVOLLVEGEN 33B
STAKKEVOLLVEGEN 35/37
STAKKEVOLLVEGEN 41